tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

KIRJOITUSPYYNTÖ

Nasta on organisoinut kirjekampanjan, johon kaikki ovat vapaita osallistumaan:


Hei Sinä, joka olet joskus istunut naistutkimuksen luennolla, tehnyt aineesta kirjatentin tai muuten vain koet henkisesti naistutkimuksen jollain tapaa merkitykselliseksi aineeksi Jyväskylän yliopiston ainevalikoimassa.

Nyt on aika tarttua sähköpostikynään, ja kirjoittaa Jyväskylän yliopiston rehtorille Aino Salliselle kirje, miksi naistutkimus juuri Sinun mielestäsi on aine, joka pitäisi yliopiston tarjonnassa säilyttää vähintään nykylaajuudessaan. Miksi Sinä olet opiskellut naistutkimusta ja mitä se on antanut muihin yliopisto-opintoihisi?

Kirjoita kirje, lyhyt tai pitkä, teoreettinen tai musta-tuntuu, muodollinen tai epämuodollinen, vihainen tai iloinen, ja lähetä se osoitteeseen nastary@gmail.com 25.toukokuuta mennessä. Nasta ry kokoaa kirjeet yhteen, printtaa sähköisesti liikkuneet sanat paperille ja luovuttaa kaikki kirjeet rehtori Aino Salliselle kesäkuun alussa.

Jokaisella kirjeellä on väliä - jo "Johdantokurssilla oli mielenkiintoista." on riittävä ja ehdottomasti lähettämisen arvoinen!